Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Barn schuifdeurkasten

BARN schuifdeurKASTEN

Met de Barn schuifdeurkasten van Mijn.Droomkast geef jij jouw huis een mooie landelijke uitstraling. Met onze kasten kun je landelijk wonen op iedere locatie, zelfs in een drukke binnenstad. Deze kasten zijn ontworpen in een kenmerkende robuuste stijl, waaruit het vakmanschap en klasse van het merk duidelijk naar voren komt. Onze schuifdeurkasten worden volledig op maat voor jou vervaardigd.

Ontwerp hier jouw Barn schuifdeurkast

Jouw persoonlijke tint

Voor jouw droomkast is er een ruime keuze in kastdeuren of je nu een modern of klassiek interieur hebt, voor het samenstellen van een kastdeur bent u bij Mijn.Droomkast aan het juiste adres.

Bij het samenstellen van uw kastdeur is de kleur essentieel. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. 

De uitstraling van uw kast is pas echt compleet met bijpassende deurgrepen. Met de juiste stijl deurgrepen versterk je de uitstraling van jouw kastdeur. Ons assortiment aan deurgrepen is uitgebreid. De stijl van de deurgrepen varieert van klassiek tot modern en alles daartussenin. Kies de stijl die bij jou past.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor jouw kastdeuren. Onze adviseurs kunnen je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum