Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Maatwerkkasten

Jouw eigen maatwerkkast

Op zoek naar een stijlvolle kast? Mijn.Droomkast helpt jouw ideale droomkast samen te stellen, geheel op maat en passend in elke hoek van jouw huis. De kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een juiste sfeer in een mooie setting.

De kasten van Mijn.Droomkast stralen klasse en vakmanschap uit. De kasten zijn zeer stijlvol vormgegeven, waarin een vleugje Italiaans design is waar te nemen. Het ontwerp is tot in detail verzorgd. Stijlen en trends komen op geraffineerde wijze samen in het kastontwerp. De spanning in contrasten van de materialen geven de kasten een mooi eigentijds karakter. Het resultaat is een mooie stijlvolle maatwerk kast met een fantastische uitstraling die volledig passend is bij de huidige trends en designs.

Afspraak maken

Voor elk doel een maatwerkkast

Voor elk plekje in huis is een maatwerkkast. Waar droom jij over? Een inloopkast op de bovenverdieping, een handige stellingkast, een mooie garderobekast in de slaapkamer. Laat ons jouw droom weten! Er zijn vele mogelijkheden voor jouw ideale droomkast in jouw eigen stijl, bijvoorbeeld modern of juist een klassieke stijl. Je kunt natuurlijk ook voor een stoere kast gaan of een kast in een stijlvol Italiaans design.

In een eerste gesprek met onze adviseur kijken we welke stijl bij jou past en matchen we de juiste kleuren en andere details zoals de greepjes.

Afspraak maken

Jouw kast, jouw design

Mijn.Droomkast maakt voor jou de kast zoals jij die hebben wilt. Jij bepaalt het design van jouw droomkast. Samen met de adviseur van Mijn.Droomkast maak jij een keuze uit o.a. de kleur, de indeling, de deuren.

De maatwerkkasten passen in elke hoek van jouw huis, jij bepaalt wat de afmeting wordt van jouw droomkast. Indien nodig kan Mijn.Droomkast de maatwerkkast voor je inmeten zodat deze altijd passend is.

Tot slot zijn er nog hele mooie accesoires beschikbaar die jouw droomkast helemaal compleet maken. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak of kom langs in onze showroom.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum