Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Omlijste garderobekasten

Omlijste GARDEROBEKASTEN

De omlijste garderobekasten van Mijn.Droomkast staan voor klasse en vakmanschap. We hebben een veelzijdig assortiment in deze stijlvolle garderobekasten die we volledig voor jou op maat kunnen vervaardigen. Onze omlijste garderobekasten zijn mooi vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen. We nodigen je graag uit om ons assortiment te ontdekken.

Ontwerp hier jouw omlijste garderobekast

Jouw persoonlijke tint

Voor jouw droomkast is er een ruime keuze in kastdeuren of je nu een modern of klassiek interieur hebt, voor het samenstellen van een kastdeur bent u bij Mijn.Droomkast aan het juiste adres.

Bij het samenstellen van uw kastdeur is de kleur essentieel. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. 

De uitstraling van uw kast is pas echt compleet met bijpassende deurgrepen. Met de juiste stijl deurgrepen versterk je de uitstraling van jouw kastdeur. Ons assortiment aan deurgrepen is uitgebreid. De stijl van de deurgrepen varieert van klassiek tot modern en alles daartussenin. Kies de stijl die bij jou past.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor jouw kastdeuren. Onze adviseurs kunnen je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum