Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Omlijste schuifdeurkasten

Omlijste schuifdeurKASTEN

Als je op zoek bent naar omlijste schuifdeurkasten met een mooie stijlvolle uitstraling, moet je zeker eens naar het aanbod van Mijn.Droomkast kijken. Wij hebben een grote diversiteit aan mogelijkheden om jouw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij bieden precies de kast, die jij voor ogen hebt.

De omlijste schuifdeurkasten van Mijn.Droomkast stralen vakmanschap en klasse uit. Dit komt door het gebruik van zéér hoogwaardige materialen en een stijlvol design. Deze unieke uitstraling maakt een kast van Mijn.Droomkast uniek in zijn soort. We werken alleen met de beste materialen om ons kwaliteitskeurmerk te kunnen waarborgen. Ieder element dat wij gebruiken voor jouw schuifdeurkast gaat eerst door een uitgebreide kwaliteitscontrole. Alleen materialen die volledig worden goedgekeurd, zijn geschikt voor onze kasten. Daarom kunnen we jou met een gerust hart een garantie van 20 jaar aanbieden. Wij staan volledig achter onze kwaliteit, net zoals we volledig achter onze bedrijfsvoering staan, waarin we veel waarde hechten aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ontwerp hier jouw omlijste schuifdeurkast

Jouw persoonlijke tint

Voor jouw droomkast is er een ruime keuze in kastdeuren of je nu een modern of klassiek interieur hebt, voor het samenstellen van een kastdeur bent u bij Mijn.Droomkast aan het juiste adres.

Bij het samenstellen van uw kastdeur is de kleur essentieel. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. 

De uitstraling van uw kast is pas echt compleet met bijpassende deurgrepen. Met de juiste stijl deurgrepen versterk je de uitstraling van jouw kastdeur. Ons assortiment aan deurgrepen is uitgebreid. De stijl van de deurgrepen varieert van klassiek tot modern en alles daartussenin. Kies de stijl die bij jou past.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor jouw kastdeuren. Onze adviseurs kunnen je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum