Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Moderne schuifdeurkasten

Moderne schuifdeurKASTEN

Ook voor moderne schuifdeurkasten kunt u prima bij Mijn.Droomkast terecht. Onze schuifdeurkasten hebben een mooie uitstraling met een zeer eigentijds karakter. Onze kasten zijn onderscheidend in klasse en vakmanschap en vormen de nieuwe standaarden in de markt van moderne schuifdeurkasten.

Onze moderne schuifdeurkasten worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals je van Mijn.Droomkast gewend bent. Ieder element dat wij voor de kasten gebruiken, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Alleen op deze manier kunnen wij onze kasten ons kwaliteitscertificaat meegeven en jou een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden. Hiermee zijn wij uniek in de woning interieur branche.

Ontwerp hier jouw moderne schuifdeurkast

Jouw persoonlijke tint

Voor jouw droomkast is er een ruime keuze in kastdeuren of je nu een modern of klassiek interieur hebt, voor het samenstellen van een kastdeur bent u bij Mijn.Droomkast aan het juiste adres.

Bij het samenstellen van uw kastdeur is de kleur essentieel. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. 

De uitstraling van uw kast is pas echt compleet met bijpassende deurgrepen. Met de juiste stijl deurgrepen versterk je de uitstraling van jouw kastdeur. Ons assortiment aan deurgrepen is uitgebreid. De stijl van de deurgrepen varieert van klassiek tot modern en alles daartussenin. Kies de stijl die bij jou past.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor jouw kastdeuren. Onze adviseurs kunnen je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum