Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Klassieke schuifdeurkasten

Klassieke kastdeuren

De klassieke deuren van Mijn.Droomkast stralen luxe en elegantie uit en passen uitstekend bij een klassiek interieur. De ambacht van vroeger is bij Mijn.Droomkast nooit weggeweest. Het zijn stuk voor stuk modellen met uitstraling, gekenmerkt door hun landelijke klassieke frezing in de schuifdeur. Een verfraaiing van jouw kastenwand met maatwerk tot in detail.

Ontwerp hier jouw kast met klassieke deuren

Jouw persoonlijke tint

Voor jouw droomkast is er een ruime keuze in kastdeuren of je nu een modern of klassiek interieur hebt, voor het samenstellen van een kastdeur bent u bij Mijn.Droomkast aan het juiste adres.

Bij het samenstellen van uw kastdeur is de kleur essentieel. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. 

De uitstraling van uw kast is pas echt compleet met bijpassende deurgrepen. Met de juiste stijl deurgrepen versterk je de uitstraling van jouw kastdeur. Ons assortiment aan deurgrepen is uitgebreid. De stijl van de deurgrepen varieert van klassiek tot modern en alles daartussenin. Kies de stijl die bij jou past.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor jouw kastdeuren. Onze adviseurs kunnen je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum