Mijn.Droomkast
Mijn Droomkast

Loft garderobekasten

Loft GARDEROBEKASTEN

De loft deuren van Mijn.Droomkast zijn massief en robuust en kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling met een voelbare structuur op het oppervlakte van de 28 mm dikke deur. Waan je in luxe sfeer en ontmoet sfeervol design.

Een garderobekast is vaak een stijl bepalend boegbeeld in een slaap- of kledingkamer. De Loft garderobekasten van Mijn.Droomkast sluiten hier perfect bij aan. Deze kasten zijn met zorg ontworpen, geïnspireerd op Italiaans design. Karakteristieke mixen van stijlen en trends zijn op een geraffineerde wijze met elkaar gecombineerd. Hieruit is een mooi en stijlvol design ontstaan, waarbij de spanning in contrasten en materialen een mooi eigentijds karakter aan de Loft garderobekast geven.

Ontwerp hier jouw loft garderobekast

Jouw persoonlijke tint

Voor jouw droomkast is er een ruime keuze in kastdeuren of je nu een modern of klassiek interieur hebt, voor het samenstellen van een kastdeur bent u bij Mijn.Droomkast aan het juiste adres.

Bij het samenstellen van uw kastdeur is de kleur essentieel. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. 

De uitstraling van uw kast is pas echt compleet met bijpassende deurgrepen. Met de juiste stijl deurgrepen versterk je de uitstraling van jouw kastdeur. Ons assortiment aan deurgrepen is uitgebreid. De stijl van de deurgrepen varieert van klassiek tot modern en alles daartussenin. Kies de stijl die bij jou past.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor jouw kastdeuren. Onze adviseurs kunnen je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Afspraak maken

Jouw eigen droomkast? Maak nu een afspraak!

je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Emmer Compascuum!

Contact

Telefoon

0591 354 137

E-mail

marcel@mijndroomkast.nl

Adres

Kijlweg 3
7881 JD Emmer-Compascuum